Skip to main content

Wanneer en waar? Details om je agenda vrij te maken

Noteer het alvast in je agenda: op 26 november organiseert Ayurdaay een Workshop Ayurvedisch koken. De locatie? Het Kookcollege in Amersfoort. Zorg dat je er van 10.00 tot 16.00 uur bij bent. Voor 149 euro krijg je niet alleen waardevolle lessen maar ook twee maaltijden, alle drankjes en snacks. Dat wil je niet missen, toch?

Wat staat er op het menu? Biologisch, uiteraard!

Biologisch is logisch, vooral als het gaat om Ayurvedische voeding. De workshop zal volledig in het teken staan van seizoensgroenten. Zo leer je niet alleen over de principes van Ayurveda, maar ook hoe je ze toepast in je dagelijkse eetpatroon.

De drie groepen: voor beginners, professionals en eters

De workshop is verdeeld in twee groepen. Ben je een Ayurveda Therapeut? Dan behoor je tot groep 1 en ga je gelijk aan de slag met het bereiden van een Ayurvedische maaltijd. In de middag duik je dieper in de keuken met speciale gerechten voor medische aandoeningen.

Heb je gewoon interesse in Ayurveda? Dan is groep 2 jouw plek. Je krijgt eerst een stukje theorie over Ayurveda en voeding voordat je zelf aan de slag gaat in de keuken. Je bereidt een snack en drankjes en maakt in de middag een Ayurvedische maaltijd om mee naar huis te nemen.

Voor degenen die liever eten dan koken: groep 3

Genieten van Ayurvedische maaltijden zonder zelf te koken? Het kan! Voor 35 euro kun je aanschuiven voor een compleet verzorgde Ayurvedische lunch. Perfect als je partner in de keuken staat en jij Amersfoort aan het verkennen bent.

Gezamenlijke lunch: het beste van twee werelden

Of je nu een therapeut bent of gewoon geïnteresseerd in Ayurveda, alle deelnemers komen samen voor een gezamenlijke lunch. Dit is niet alleen een kans om de verschillende gerechten te proeven, maar ook om ervaringen en kennis uit te wisselen.

Meld je aan en dompel je onder in de Ayurvedische keuken

Of je nu tot groep 1, 2 of 3 behoort, dit is een kans die je niet wilt missen. Meld je aan via de website of stuur een mail naar info@ayurdaay.com of info@b-atease.nl.