Skip to main content

Brigitte

Brigitte Pappot is eigenaar van B at ease en gastdocent bij Ayurdaay Nilayam

Ze begon eind 1999 haar praktijk als pedicure en voetreflexoloog. Eerst breidde ze haar kennis en vaardigheden uit door zich te specialiseren in voetbehandelingen voor diabetes- en reumapatiënten. In 2005 rondde ze haar sportmassagestudie af, gevolgd door de cursussen bindweefselmassage, manuele lymfedrainage massage en stoelmassage.

Na verloop van tijd bemerkte ze dat eetgewoonten en leefstijl veel invloed hebben op lichaam, geest en ziel. Om hier meer kennis van te krijgen, volgde ze de HBO-opleiding tot Ayurvedic Practitioner aan de Academy of Ayurvedic studies.

Stages heeft ze gelopen in de kliniek van dr. Vijith en dr. Vidya in Vaikom, Kerala (India) met als studieonderwerp huidziekten en Vata-management en in de praktijk van Miriam Alberts (Ayurdaay Nilayam) waar zij dr. Shailesh Muli uit Pune (India) assisteerde bij Panchakarma-behandelingen.

Brigitte biedt als ayurvedisch therapeut consulten, massagebehandelingen en kuurprogramma’s aan en organiseert ze workshops over diverse onderwerpen.

Brigitte is al enige tijd nauw betrokken als teamlid bij Ayurdaay Nilayam en samen met Miriam organiseert Brigitte vanaf 2018 het Ayur festival.

Kijk voor meer informatie op: