Skip to main content

Ben je geïnteresseerd in de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda? Wil je de kennis en vaardigheden verwerven om als gecertificeerd Ayurveda therapeut aan de slag te gaan? Dan is onze Open Dag op 29 september bij Ayurdaay Nilayam – House of Ayurveda in Hengelo de perfecte gelegenheid om meer te ontdekken over onze opleiding en wat wij jou kunnen bieden.

Bij Ayurdaay Nilayam streven we ernaar om diepgaande en praktische kennis van Ayurveda toegankelijk te maken op hbo-niveau. Onze opleiding tot Ayurveda therapeut, die erkend is door KTNO en geaccrediteerd door belangrijke instanties zoals VBAG, VIV en NVST, beslaat 300 uur verspreid over 15 maanden. Tijdens deze periode krijg je niet alleen les in Hengelo, maar ook in andere locaties zoals Groningen, Leeuwarden, en Amersfoort.

Wat maakt onze opleiding uniek? Allereerst is de balans tussen theorie en praktijk. De theorielessen zijn gebaseerd op de originele teksten van de Astanga Hridayam, waardoor je een authentieke en diepgaande kennis van de Ayurvedische principes krijgt. Daarnaast leggen we veel nadruk op praktische ervaring. Je zult uitgebreid de kans krijgen om therapeutische vaardigheden te ontwikkelen, zowel tijdens de lessen als tijdens binnen- of buitenlandse stages.

Tijdens de Open Dag kun je kennismaken met onze docenten en meer leren over de structuur van het programma. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over alles van lesinhoud en stages tot accreditatie en carrièremogelijkheden na het behalen van je diploma. Dit is ook een kans om te horen van huidige studenten en afgestudeerden over hun ervaringen en hoe zij de opgedane kennis en vaardigheden toepassen in hun dagelijks leven en professionele praktijk.

Naast de basisopleiding bieden wij ook voortgezette studies aan met Ayurveda artsen uit India. Deze zijn zowel live als online beschikbaar, wat flexibiliteit biedt aan degenen die hun studies willen verdiepen.

Voor onze alumni organiseren we regelmatig nascholingsdagen, waar zij vragen kunnen stellen en praktijkcases kunnen bespreken. Dit is onderdeel van onze toewijding om onze studenten en afgestudeerden te ondersteunen, zelfs na het behalen van hun diploma.

We nodigen je uit om op 29 september tussen 10:00 en 13:00 uur langs te komen op Anninksweg 14 D in Hengelo. Of je nu een carrière wilt starten als Ayurveda therapeut, of simpelweg meer wilt leren over hoe je Ayurveda kunt integreren in je dagelijkse leven, Ayurdaay Nilayam biedt de kennis en ondersteuning die je nodig hebt.

Wacht niet langer en zet de eerste stap in jouw Ayurveda-reis met ons!