Skip to main content

SAMEN-Deal😍

20 jaar geleden, op 19 oktober, werd ik voor het eerst moeder. Dat moederschap heeft me enorm veel gebracht. Er bleek voor mij niets zo mooi en wonderlijks als nieuw leven brengen.

Een van de dingen die mijn kind me leerde was verbinden, mensen samen brengen, er voor elkaar zijn etc. En daar had ze een mooi thema te pakken. Want verbroedering, elkaar helpen en ergens samen in staan maakt het leven zoveel mooier.

Nu 20 jaar later leek het me mooi om een verbindende deal te brengen voor onze training die op 19 oktober start.

Wil jij je SAMEN met iemand onze online training volgen? Dan moedigen we dat enorm aan. Want samen studeren brengt een boel gezelligheid, toffe huiswerkmomenten, boeiende discussies over de lesstof!

En omdat wij het fijn vinden om jullie SAMEN te verwelkomen krijgen jullie een toffe korting.

Wat moet je daarvoor doen?

Je meld je SAMEN aan via de mail en jullie ontvangen een factuur met 25% korting per persoon op de training, dat is dik 200 euro per persoon korting.

Jullie een mooie korting en wij een mooie groep studenten om onze kennis mee te doen. Hier wordt iedereen beter van. Welkom!

Start 19 oktober om 19.00 uur (laatste lesdag is midden juni)

Elke week 1,5 uur les (woensdagavond)

Docent: Miriam Alberts + gastdocenten

Onderwerpen:

De drie doshas (vata, pitta en kapha)

De 20 gunas

De vijf subdoshas van elke dosha

Ayurveda in relatie tot yoga – filosofie en meer (docent- Katya Huber)

Mala, uitscheidingsproducten

Dinacharya, Ayurveda ochtend ritueel (docent- Farrah Kalkuins)

7 dhatus- lichaamsweefsels (docent- Brigitte Pappot)

Agni, spijsverteringsvuur

Ayurveda en de 6 smaken en voeding

Mind, Sattva, Rajas en Tamas

Keukenkruiden (docent- Fleur Aukema)

Ayurveda en Burnout (docent- Fleur oude Voshaar)

Voor wie is deze training en wat heb jij er als deelnemer aan?

Deze training is voor iedereen die belangstelling heeft in de kennis van Ayurveda. Alles wat er aan kennis en lesstof gegeven wordt is toepasbaar in het leven van de deelnemer. Dit kan privé zijn maar ook zakelijk. Dus privé in de vorm van voor jezelf, je kinderen, partner, oma etc. En zakelijk voor bv yogadocenten, schoonheidsspecialisten, masseurs, voedingsadviseurs etc. die graag een stuk Ayurveda willen integreren in hun werk.

Kunnen mensen die deelnemen ook therapeut worden? Ja dit kan, daarvoor kun je het beste contact opnemen met Miriam via de mail: info@ayurdaay.com

Deze training is dus geen opleiding! Deze training is bedoeld om de kennis van Ayurveda toepasbaar te maken in je eigen leven en/of het leven van de mensen om je heen.

 

Doe je mee zonder deal? Boek dan hier je ticket in de webshop