Alle faciliteiten voor Pancha karma of detoxline1line2

Ayurdaay Nilayam werkt intensief samen met verschillende artsen uit India. Dokter Elsa en Anju ondersteunen op de achtergrond tijdens pancha karma kuren in Hengelo. Miriam leerde deze artsen kennen tijdens haar training in India, vriendschap werd gesloten. Beide artsen hebben vervolgens eerst jaren praktijk ervaring opgedaan en sinds 2021 klaar om te ondersteunen. Deze artsen geven ook les aan de studenten van de Ayurdaay Opleiding.

Met 4 éénpersoonskamers  en een ruime behandelkamer, beschikt Ayurdaay over alle faciliteiten voor Pancha karma en detox-programma’s.

De mensen die bij ons komen kuren hebben een eigen kamer. De vestiging ligt bovendien in een rustige wijk aan de rand van Hengelo, niet ver van het natuurgebied Lonnekermeer.

De kuren zijn volledig Ayurvedisch, incl. behandelingen en voeding. Aangevuld met  kennis over Ayurveda zodat deze levenswijze ingepast kan worden in jouw dagelijkse leven.

Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de cliënt, mits afgestemd met de therapeut of arts.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Deze kuur wordt afgestemd op je persoonlijke constitutie. Prijzen Pancha Karma: vanaf 175 euro per dag, neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat is Pancha karma?line1line2

Pancha karma is een kuur waarbij het lichaam diep wordt gereinigd. Volgens ons kan dit alleen worden uitgevoerd in het bijzijn van een Ayurvedisch arts.

Deze kuren worden pas voorgeschreven na een consult. Pas daarna kan de arts bekijken wat iemand nodig heeft aan behandelingen en hoeveel dagen hiervoor nodig zijn.

Testimonialsline1line2

Behandelingenline1line2

Na een consult of tijdens een panchakarma vinden er vaak één of meerdere behandelingen plaats. Hieronder een paar voorbeelden.