Skip to main content

Ayurdaay heeft recent weer een inspirerende Q&A-sessie gehouden. Als je overweegt om de opleiding te volgen, raden we je sterk aan om deze sessie te bekijken. De video staat nu op YouTube en is absoluut de moeite waard.

Uitgebreide informatie van hoofddocente Miriam

Miriam, een van onze docenten, gaf uitgebreide informatie over alle aspecten van de opleiding. Van de stage en begeleiding na de studie tot het netwerk tussen studenten en de bijzondere studiereizen naar India, alles kwam aan bod. Haar uitleg geeft een helder beeld van wat je kunt verwachten en hoe de opleiding is opgebouwd.

Ervaring van oud-studente Gisela

Gisela, een oud-studente die nu haar eigen praktijk heeft, deelde haar ervaring met de opleiding. Ze vertelde over haar carrièrepad na het afronden van de studie en gaf waardevolle inzichten voor toekomstige studenten. Haar verhaal laat zien hoe de opleiding bij Ayurdaay je kan helpen om je professionele doelen te bereiken.

Bijdrage van Brigitte

Ook Brigitte, docente bij Ayurdaay op onder meer de locatie Amersfoort, leverde een bijdrage. Ze besprak de begeleiding die studenten krijgen en de diverse mogelijkheden die de opleiding biedt.

Het was kortom weer een boeiende sessie, boordevol nuttige informatie. We raden je aan om de video te bekijken als je meer wilt weten over onze opleiding.