Skip to main content

Ayurvedische consulten bij Ayurdaay

 

Ben je benieuwd naar wat een Ayurvedisch consult precies inhoudt? Bij Ayurdaay Nilayam nemen we de tijd om naar jouw gezondheid en welzijn te kijken. Tijdens het consult zal ik, Miriam, je vragen stellen over je gezondheid, eventuele klachten, voeding en leefstijl. Door het voelen van je pols en het bekijken van je tong, kunnen we waardevolle informatie verkrijgen. Indien nodig meten we ook je bloeddruk. In sommige gevallen verwijzen we ook door voor bijvoorbeeld bloedonderzoek.  In bepaalde gevallen worden de consulten, in overleg met jou, besproken met één van de artsen waar Ayurdaay mee samenwerkt.

Een persoonlijk plan voor welzijn

Samen met jou ga ik een plan opstellen om bepaalde eet- en leefgewoontes te optimaliseren, en om te kijken hoe Ayurveda jouw welzijn verder kan ondersteunen. Soms zijn er aanvullende supplementen of behandelingen nodig, en daarover zullen we uitgebreid spreken in begrijpelijke taal. Afhankelijk van welke keus je maakt, is er dan de nodige begeleiding. Vaak hebben mensen meer tijd nodig om Ayurveda te integreren in hun leven en daarom bieden we mogelijkheid voor een consult met drie maanden begeleiding. Zo is er alle ruimte ook na het consult voor al je vragen en helpen we je op weg naar het volgende seizoen. (want elk seizoen vraagt weer een bepaalde aanpak)

Voorbereiding op het consult

Het kan handig zijn om voorafgaand aan het consult je klachten op te schrijven, zodat we alle vragen kunnen bespreken en niets over het hoofd wordt gezien. We sturen je daarom via e-mail (pdf) een formulier toe die je thuis al mag in vullen. Zo heb je zelf goed in beeld wat je allemaal bespreekbaar wilt maken tijdens het consult.

Informatie en advies

Tijdens het consult maak ik aantekeningen en ontvang je een schriftelijke samenvatting met alle tips en adviezen. Zo heb je alles wat we besproken hebben overzichtelijk bij de hand. Ook plaatsen we linkjes bij de adviezen voor kruiden, dan hoef je niet zo te zoeken op internet. Je bent altijd vrij elders te bestellen. Ayurdaay ontvangt geen provisie op bestellingen bij leveranciers.

Je kunt kiezen uit:

  1. consult met de Ayurveda arts   –  90 euro (de arts is 1 tot 2 keer per jaar in Nederland). De eerstvolgende data zijn van 18 t/m 22 maart.
  2. Eenmalig consult   –  95 euro
  3. Uitgebreid consult met 3 maanden begeleiding  –  299 euro

Vul het formulier hieronder in of stuur een mail en dan spreken we de dag en tijd met je af.

Weet je al welk consult je wilt? Dan kun je hieronder bestellen.

Met arts

Live consult (max één uur) wanneer de arts in Nederland is (zie de data op deze pagina)

€ 90

 

Opgeven alleen mogelijk via e-mail of het formulier op deze pagina

Eenmalig

Eenmalig consult van één uur zonder nazorg

€ 95

 

Met begeleiding

Uitgebreid consult met drie maanden begeleiding en advies

€ 299