Ayurveda Massage Training

07
okt 2021

Praktijkweek 1-6 juli 2022
Wat leer je:
Ayurveda Massage techniek, uitgebreide hoofd gezicht en schouder massage, voelen van de “pulse”, bestuderen van de tong, anamnese afnemen, les over Ayurvedische olie, olie maken. Uiteraard is er naast de praktijk een goede dosis theorie zodat je, als massage therapeut, de juiste keuze kunt maken om een massage aan te bieden die past bij de client(met de juiste massage druk, gebruik olie etc)

Reserveer je plekje via de webshop of mail ons als je meer informatie wilt.: info@ayurdaay.com

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die de Ayurvedische massage wil leren. Het betreft een uitgebreide intensieve training die verder gaat dan alleen het leren van de massage techniek.

De training wordt afgesloten met een certificaat!

Locatie: Hengelo
Uren: 66
Kosten: 990 euro lesgeld
Bijkomende kosten: Ayurvedische Lunch 15 euro. (verblijf en maaltijden 55 euro)

Aanmelden kan hier

Informatie: : info@ayurdaay.com

Ervaring van studenten van voorgaande praktijkweken:

Trudy:Het begon met een massagecursus en inmiddels volg ik steeds nieuwe modules.
Ik werd en word nog steeds geraakt door de Ayurveda en hoe Miriam dit doorgeeft aan de studenten. Zo levendig, zo dichtbij, verdiepend en leerzaam.
De Ayurveda brengt me dichter bij mijn eigen natuurlijke zijn, en is zo veelomvattend…
Je voelt dat Miriam dit zelf allemaal doorleeft heeft en Ayurveda haar thuis is. Omdat er kleine groepjes studenten zijn is het heel makkelijk om je bij haar thuis te voelen, waardoor ik me vrij en vertrouwd voel om alle hoofd, hart en “zieler” kennis, tot me te nemen. Op naar de volgende module!

Yolanda: Massageweek
Het was een eind reizen, maar het was de moeite dubbel en dwars waard: de Ayurvedische massageweek bij Miriam van Ayurdaay Nilayam. Ik was intern en had een heerlijk kamertje voor mij alleen. De theorie en de massagelessen, de yoga, het eten; alles was geweldig. Ik heb genoten van de enorme kennis van Miriam over de Ayurvedische manier van leven, eten en denken. En niet te vergeten; de heerlijke massages van de lieve medecursisten. En om de ervaring helemaal top te maken, scheen de zon ook nog eens volop. Dank jullie wel, allemaal, voor een week lang genieten van top tot teen.
Lieve groet, Yolande van Rosmalen, QTouch Trainingen.

Klik hier voor informatie over de hele opleiding (300 uur)

lord-ganesh-2936602_1920