Skip to main content

In het najaar van 2023 lanceren Miriam en Marco van Ayurdaay Nilayam – House of Ayurveda (ayurdaay.com) hun nieuwste boek: Ayurguide, de Astanga Hridayam in het Nederlands! Voor het eerst zal deze prachtige Ayurveda-tekst beschikbaar zijn in de Nederlandse taal, wat een unicum is voor liefhebbers van Ayurveda in ons land.

Een oud geschrift

Ayurveda, de wetenschap van het leven, is een eeuwenoude kennis die gelukkig op schrift is vastgelegd. De Astanga Hridayam is een van de drie meesterwerken over Ayurveda en speelt een essentiële rol in het begrijpen van deze holistische geneeswijze. Het boek is gebaseerd op de eerste hoofdstukken van de Astanga Hridayam en is het resultaat van de jarenlange lessen die Miriam heeft mogen ontvangen van gerenommeerde leraren uit India.

Toepassing in jouw leven

Ayurguide is speciaal ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van Ayurveda vanuit de klassieke teksten. Met de basis uit de Astanga Hridayam krijg je de kans om Ayurveda direct in jouw leven toe te passen. Het boek behandelt verschillende onderwerpen die je helpen om de wijsheid van Ayurveda praktisch te benutten in jouw dagelijkse routine en gezondheidspraktijken.

Reserveringen

Je kunt nu al jouw exemplaar van Ayurguide reserveren. Vul simpelweg het formulier in en je ontvangt als een van de eersten een bericht zodra het boek beschikbaar is om te bestellen.

De auteur achter Ayurguide

Miriam is een veelzijdige auteur die zich volledig heeft toegewijd aan Ayurveda. Haar passie voor deze oude geneeskunde heeft geleid tot meerdere boeken, waaronder “Zorg voor moeder en kind, met Ayurveda” en de Engelse versie ervan, “Mother & Childcare with Ayurveda.” Ze heeft ook het volledige Engelse lesboek van de Ayurdaay Ayurveda Opleiding geschreven.

Ontdek Ayurveda

Of je nu een Ayurveda-therapeut in opleiding bent of al afgestudeerd, Ayurguide biedt een waardevolle bron om de essentie van Ayurveda te begrijpen en te integreren in jouw leven en praktijk. Met deze unieke vertaling van de Astanga Hridayam in het Nederlands, krijg je toegang tot eeuwenoude kennis en wijsheid die je zal helpen op weg naar een gebalanceerd en gezond bestaan.

Reserveer nu

Zorg ervoor dat je als een van de eersten Ayurguide in handen krijgt door jouw reservering nu te plaatsen. Begin jouw reis naar zelfontdekking, gezondheid en welzijn met de diepgaande inzichten van de Astanga Hridayam.